Jäsenkorjaus

jäsenkorjaus akupunktio TampereKaustislainen jäsenkorjaus


Jäsenkorjaus on pehmeä manipulaatiohoito. Jäsenkorjaus on hellävaraisempi kuin kiropraktiikka, naprapatia ja osteopatia joihin sitä voi verrata.
Kaustislaisen opin saanut jäsenkorjaaja käyttää hoidon apuna hierontaa jolloin tulokset ovat mahdollisimman pysyviä kun ympäröivät kireydetkin esim lihaksissa saadaan pois.
Itse yhdistän hoitoon mielellään myös akupunktion joka rentouttaa lihakset loistavasti ja poistaa hermosärkyjä, akupunktion saa kaupan päälle.
Jäsenkorjaaja tunnustelee herkillä sormilla kipualueita ja usein syyt löytyvätkin vaikka esimerkiksi röntgenkuvat eivät ongelmaa paljastakkaan. Hyvin pienikin nikaman tai nivelen virheasento saattaa painaa nikamien välistä kulkevia herkkiä hermoja.

Jäsenkorjaus hoitomuotona

Tyypillisiä hoitoalueita ovat lannerangan ja pakaraseudun kiputilat ja niiden heijasteet jalkoihin. Rinta- ja kaularangan alueelta aiheutuu paljon pään, niskan ja käsien alueen kiputiloja ja puutumista käsissä joita on hyvä hoitaa tällä menetelmällä. Tenniskyynärpää ja ahtautunut rannekanava ovat usein helpottuneet tämän hoidon avulla. Jäsenkorjaaja käsittelee nikamia ja niveliä hyvin varovasti liikutellen niitä alkuperäiseen asentoonsa. Samalla yleensä käsitellään sidekudoksia,lihaksia ja jänteitä. Jäsenkorjaus on hyvä hoitovaihtoehto esim. huimauksen, päänsäryn, silmä- ja korvaoireiden kohdalla.

Alaselän kiputiloissa tulee lähes aina käytettyä Kaustislaista erikoisuutta ”perskynkkää” joka avaa tukkoisuutta hyvin ja avustaa nikamien luonnollista liikettä. Siinä asiakas istuu hoitajansa edessä ja kumartelee terapeutin ohjeiden mukaan hiljaiseen tahtiin eteenpäin.
IMG_1121jäsenkorjaushoitojäsenkorjaus tampere